3CX: Unified communications
voor bedrijven, scholen en stichtingen

3CX is een telefonie oplossing die niet stopt bij het traditionele toestel op een bureau. Met 3CX kun je ook bellen via je computer of smartphone, niet alleen op kantoor, ook vanuit huis of onderweg.
Met 3CX ben je dus altijd bereikbaar op je externe nummer.

3CX apps 3CX webclient

Meer dan alleen bellen

Start een video meeting of een chat gesprek met klanten of collega's. 3CX voorziet volledig in de behoefte van dit digitale tijdperk. Plaats op je website een live chat functie of communiceer met klaten via Whatsapp for Business. Met 3CX zijn de mogelijkheden onbeperkt.

Voicemail, belgroepen, keuzemenu's

Natuurlijk ondersteund 3CX alles wat je van een telefooncentrale mag verwachten op het gebied van voicemails, vakantieboodschappen, belgroepen en keuzemenu's. Met 3CX kun je zelfs nog een stap verder via uitgebreide callflows. Zo kun je bellers bijvoorbeeld een afspraak laten maken zonder een medewerker aan de lijn te krijgen.

In de cloud of toch lokaal

Wij draaien 3CX het liefst in de cloud. Veilig, snel en optimaal bereikbaar voor alle gebruikers die thuiswerken of onderweg zijn. Vereist jou organisatie dat je telefooncentrale lokaal draait dan is dat geen probleem. 3CX kun je ook lokaal installeren op een Linux of Windows server. Onze 3CX adviseurs helpen je graag bij het ontdekken van de beste situatie voor jou.

Begin gratis met 3CX

Wil je zelf aan de slag met 3CX. Dan is het goed om te weten dat je gratis met 3CX kunt beginnen. Start met de gratis 3CX. Ben je tevreden met je gratis 3CX versie of wil je meer koop dan een licentie.