Telefonie

Door middel van VoIP bouwt Markei.nl telefonieoplossingen voor haar klanten. VoIP is een techniek waarbij het gehele telefoonsysteem digitaal werkt. Zowel centrale, buitenlijn als toestellen worden digitaal aangestuurd. VoIP werkt over het computernetwerk; er hoeven dus geen kabels te worden getrokken om VoIP aan te sluiten.

Voordelen van VoIP

Bellen via VoIP is kostenbesparend: de prijs voor telefonie via VoIP is lager dan via de traditionele telefonielijn.

VoIP is flexibel: aanpassingen aan centrale en toestellen worden door ons op afstand gemaakt. De mogelijkheden op het gebied van keuzemenu’s, belgroepen, losse nummers zijn talrijk.

Beperkte investering: VoIP gebruikt het computernetwerk. Overal waar je nu al een computernetwerkaansluiting hebt kan een VoIP toestel geplaatst worden. Er zijn geen nieuwe of losse aansluitingen nodig.

Partners

Markei.nl werkt voor VoIP samen met vaste partner Signet. Signet levert de zogenaamde SIP-trunk, de buitenlijn en uw telefoonnummers. Signet biedt zowel abonnementen aan op basis van onbeperkt bellen als betalen per seconde.

Voor apparatuur kiest Markei.nl standaard voor Gigaset. Gigaset apparatuur is stevig, heeft een lange levensduur en het design is vooruitstrevend.

KPN stopt met ISDN

Heb je nu nog een ISDN-lijn? KPN stopt per september 2019 met het leveren van telefonie over ISDN. KPN raadt aan over te stappen op VoIP. Markei.nl helpt je hiermee graag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.