Webdevelopment

Online applicaties zijn handig, ze kunnen snel ontwikkeld worden. Ze werken onafhankelijk van de computer (Windows, Mac en Linux) en ondersteunen daarmee principes als bring your own device. Daarnaast is er geen deployment nodig op de werkplekken. Markei.nl heeft veel ervaringen met het maken van webapplicaties, of het nu gaat om proces aansturing, administratie of t.b.v. interacties tussen systemen (API's).

Symfony specialist

Zoek je voor jouw organisatie een (tijdelijke) Symfony specialist? Wij helpen je graag. Markei.nl heeft ervaring met alle Symfony versies (ook SF1). Wij zetten onze kennis en kunde graag in om jouw Symfony project een stap verder te helpen.

Hosting

Laat je door Markei.nl een webapplicatie bouwen dan kan deze zowel gehost worden op het eigen hosting platform, in de cloud (Amazon, Azure) of op het Markei.io platform. Wij informeren je graag over de mogelijkheden en ondersteunen je met de deployment.

Ondersteuning en beheer

Markei.nl levert naast de ontwikkeling van de webapplicaties hierbij ook opties voor beheer en ondersteuning zodat je zorgeloos gebruik kan blijven maken van de software.