Websites & webshops

De kracht van online is inmiddels binnen veel organisaties bekend. Online is voor sommige organisaties zelfs het primaire verkoop- of communicatiekanaal geworden. Markei.nl helpt klanten met het ontwikkelen van websites en webshops.

Markei.nl is gespecialiseerd in de techniek van de websites. Wij denken uiteraard graag mee over concept, interactie en vormgeving, maar we betrekken hierbij graag partijen uit jouw eigen organisatie of waar jouw organisatie al mee samenwerkt. Indien nodig brengen wij jou in contact met de juiste partners.

Maatwerk & standaard componenten

Voor websites en webshops geloven wij in de kracht van maatwerk. Hiermee kunnen wij jouw digitale presentatie 100% maken zodat dit het beste bij jou past. Dit doen wij wel op een stabiele basis van Symfony en WordPress.

CMS, onderhoud en hosting

Dankzij een CMS kun je zelf de inhoud (foto’s en teksten) op de site wijzigen. De meeste sites leveren wij op met een CMS. Soms blijkt uit overleg dit niet nodig, bijvoorbeeld omdat de teksten en foto’s bijna nooit veranderd zullen gaan worden. Dan laten we het CMS weg, dat bespaart kosten, verhoogt de snelheid en als er toch wat veranderd moet worden kun je gewoon bij ons terecht.

Ook voor toekomstig onderhoud aan je website en webshop kun je bij ons terecht. Wij bieden servicecontracten voor het installeren van updates van Symfony en WordPress en wil je een verandering maken die niet met het CMS kan dan helpen wij je graag.

Voor de hosting van je site koppelen wij jou met onze vaste partners. Zij zijn gespecialiseerd in het online houden van je site 24 uur per dag, 365 dagen per jaar en hebben ervaring met het omgaan met pieken en DDOS-attacks. Wij installeren natuurlijk je website of webshop op hun hostingplatform.