3CX

Algemeen

3CX is een complete telefoniesoftware met vele functies zoals unified communications, webmeetings en callcenterfuncties. Zo kun je met Unified Communications functies gemakkelijk de beschikbaarheid van collega’s bekijken en geautomatiseerde berichten versturen. De software wordt dan ook gekenmerkt door schaalbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

3CX apps 3CX webclient

Installatie

3CX geeft u de mogelijkheid om zelf te kiezen waar u de 3CX telefooncentrale installeert. Zo kunt u ervoor kiezen om de telefooncentrale lokaal te installeren. Op die manier heeft u de telefooncentrale volledig in eigen beheer. Het installeren van een 3CX telefooncentrale is vrij eenvoudig. Binnen 10 minuten kan je al gebruik maken van de telefooncentrale. Bij het aansluiten van de IP-telefoons, gateways of softphones op het netwerk wordt het configuratie proces automatisch gestart.

Varianten

De 3CX software is te verkrijgen in verschillende varianten: Starup, Standaard, Pro en Enterprise. Elke variant heeft een max aan het aantal te gebruiken lijnen en functies. Zo kun je met de gratis versie tot 16 lijnen gratis gebruiken en heb je bij de pro versie extra callcenter/contactcenter opties waarmee je callcenters en klantenservice-omgevingen geheel naar eigen wens kan configureren.

Geïnteresseerd en wilt u 3CX

Bij Markei.nl helpen wij u graag met het opzetten van 3CX. Wij bieden complete service aan voor zowel de installatie, beheer en hosting van 3CX. Interesse of vragen hierover? Vul dan het contactformulier onderaan de pagina in, dan nemen wij zo contact met u op. Wilt u 3CX eerst zelf uitproberen? Download dan de gratis versie.